Kurs i CD-ORD

elever programmerer

Den 24. mai inviterer MV Nordic til nytt foreldrekurs i CD- ORD. Det kan hjelpe elever i gang på hjemmebane om foreldrene kjenner til verktøyet.  Det kjøres to parallelle kurs. Et kurs med hovedfokus på CD-ORD (installeres på pc og fungerer offline) og et med hovedfokus på IntoWords Cloud (nettbasert og til bruk i f.eks. Word online) og IntoWords iPad.

Elever som har dysleksi eller vansker med å lese og skrive, vil ha god nytte av å bruke CD-ORD eller IntoWords i skolearbeidet hjemme. Dere laster ned CD-ORD fra hjemmesiden vår med barnets feide- bruker (passordet barnet bruker ved innlogging).

Link til nedlastning: https://download.mikrov.no/default.aspx

Tid: Torsdag 24. mai kl. 15.00-16.30

Sted: Biskop Gunnerusgate 14 A (Posthuset)

Meld deg på brukerkurs tilreg@mv-nordic.com

Skriv navn på skole og klassetrinn og om du vil delta på kurs i CD-ORD eller IntoWords. Ta med egen PC/iPad. Husk at CD-ORD må installeres i forkant!

Frist for påmelding er fredag 18. mai