Rådgiver

Midtstuen skoles rådgiver og sosiallærer er Karina Nielsen. Ønsker du kontakt med henne, tar hun gladelig imot besøk på kontoret.

Hun kan også nås ved å ringe, sende epost, eller via Facebook Messenger.

Rådgiveren har et særskilt ansvar for å hjelpe elevene med overgangen mellom ungdomsskole og videregående skole.

På Midtstuen jobber vi med å gjøre valget og overgangen til videregående så  god som mulig. I den sammenhengen vil elevene gjennom hele undomskolen jobbe med de ulike videregående skole programmene.

• Våren i 9. klasse og høsten i 10. klasse får alle elever mulighet til å dra på "smakebitkurs" på videregående skole.
  • Høsten på 10. trinn arangeres det et eget foreldremøte hvor det orienteres om videregående skole.
  • Fra desember til februar tar rådgiver imot individuelle samtaler og smågrupper til orientering om videregående skole.
  • Gjennom hele skoleåret vil det bli gitt ulik informasjon om videregående på skolens Facebook side, der folk kan ta kontakt med rådgiver for ulike spørsmål.
  • Åpne dager vgs

Bildelenkene nedenfor gir tips og informasjon både om utdanningsvalg og yrkesvalg:

vbn logo  logo Videregående skole

logo logo logo