Realfagstrening

ENT3R

Har du lyst på en smakebit på realfag? Fokus på matematikk (alt fra 1P til R2), fysikk og kjemi?

Da er ENT3R noe for deg! Fire dager i uka, hver uke, tilbyr de to timer GRATIS leksehjelp etter skoletid med fokus på matematikk (alt fra 1P til R2), fysikk og kjemi for alle 10.trinn.

Timene består av faste grupper der man har to faste mentorer som følger helt frem mot evt. eksamen i matematikk, kjemi eller fysikk. Gruppene består av ca. 15 elever der mentorene er realfagsstudenter ved Universitetet i Oslo. Venneønsker kan vedlegges ved påmelding.

Tilbudet passer alle elever uansett hvilket nivå!

I tillegg er det 3 elevkvelder i semesteret der elevene får møte en dyktig person som jobber med realfag. Hjerneforsker, robotprogrammerer, mikrobiolog og astrofysiker er noen eksempler på yrker som har vært representert tidligere.

Hvis dette høres noe for deg så kan du også melde deg på for å ha en sosial kveld der du blir kjent med andre lever med både samme mentor over konkurranser og pizza!

Påmelding og mer info finner du på ENT3R